Mola Alta de Serelles (Alcoi, 04 de març de 2017).

Decidisc fer un dels dos cims que porte endarrerits pel que fa al meu grup, Martin, Toñi, María Teresa i Vicen i opte per la de la Mola Alta de Serelles, a Alcoi. M’acompanyen Paco More i María Sempere, d’Elx, als qui li l’agraïsc profundament la companyia.

17155510_1461625463849191_8466235524618457640_nNo vaig a descriure-la posat que seguim el track del Club i ja està perfectament detallada, es tracta d’una ruta plena de contrastos, un forta pujada en l’inici, però ràpidament es converteix en una ruta còmoda i agradable, és un dia de molt vent i anem amb molta cura doncs els pins estan plens de borses.

Els voltors ens sobrevolen durant tota la pujada, és tot un espectacle, hi ha moments en els quals sembla que els podem tocar. Arribem al cim per una zona que va haver de patir un incendi, i davant aqueix espectacle desolador, la certesa que la naturalesa sempre ressuscita, doncs veiem molts plançons de pins i molt matoll regenerat.

IMG_20170305_140340Baixem i arribem a un encreuament de camins, on esmorzem i ràpidament agafem  una senda, que al principi ens deixa en una pista asfaltada, però on el paisatge ens aclapara amb l’esclat dels ametlers en flor, aquesta pista ens deixa en una senda que ens endinsa en el Barranc del Zint, tot un regal per als sentits, durant tot el recorregut del barranc anem com extasiats davant l’espectacularitat del paisatge.

En resum, una ruta senzilla, còmoda i espectacular.

Imágenes de la actividad:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *