El Menejador desde Ibi (3-3-2012).

El passat Disabte, 3-3-2012 un bon amic, Josep, del Bloc de Progrès de L`Alcudia en và proposar fer una ruteta per Ibi amb la colla d’àmics del Bloc, no vaig dubtar ja que feia molt de temps que no ens veia en Josep.
A la part de dalt d’Ibi arribem al PRV-127  “camì del gelaors”, la idea era pujar fins al pou del canyo passant pel molì de la Tia Roseta i pel mas del Foiadoretes fins al alt del canyo i baixar per la pedra de L’eura i finalitzar fins el area recreativa de Sant Pascual.
Però quant estaven al alt del canyo varem decidir un xicotet grup pujar al cim del Menejador que estava a tir de pedra i es la altura màxima del carrascal de la Font Roja (1.382 msm)
Quant baixarem del Menejador pasarem per la sima Simarro on un grup de espeleòlegs d’Alcoi varen batre el record de 500 hores baix terra en Juliol de 1.965.

El pasado Sábado 3-3-2012, un buen amigo, Josep del “Bloc de Progrès de L’Alcudia” me propuso hacer una ruta por Ibi, no lo dudè pues hacía mucho tiempo que no veía a Josep.
Por la parte de arriba de Ibi llegamos al PRv 127 “cami dels Gelaors” la idea subir al Pozo del Caño pasando por el molino de la Tia Roseta,la masia de las Foiaderets hasta el alto del caño y bajar por la piedra de L’heura hasta el area recreativa de San pascual.
Pero cuando estábamos en el alto del caño, un pequeño grupo decidimos subir al Menejador ya que lo vimos a tiro de piedra y es la altura màxima del carrascal de la Font Roja (1.382 msn).
A la bajada del Menejador pasamos por la Sima Simarro donde un grupo de espeleologos de Alcoy batierron el record de permanencia bajo tierra al estar 500 horas dentro de la sima en Julio de 1.965

Deja un comentario